Dromen staan centraal in basisschool Echo

In elke klas was er wel iets te beleven, zoals hier in de droomklas rond muziek.
Geert De Rycke In elke klas was er wel iets te beleven, zoals hier in de droomklas rond muziek.
Gemeentelijke basisschool Echo heeft afgelopen weekend de deuren geopend. Ze hadden dan ook wat om te laten zien nadat ze twee weken werkten rond ‘dromen’.

“Elke klas droomde de voorbije twee weken over iets anders”, zegt directeur Danny Verneirt. “Die vele dromen en alles wat werkelijkheid werd, wilden we graag tonen aan de ouders, familie, vrienden en alle andere mensen die het willen zien.” De klassen droomden duidelijk over verschillende dingen. Zo was avontuur een item dat veel aan bod kwam, maar ook techniek, recycleren, indianen, muziek, vliegen en droomkastelen kwamen aan bod. “Er waren ook klassen die ervan droomden om gewoon jezelf te kunnen zijn. Een andere klas droomde dan weer helemaal weg bij de gedachte dat ze zelf burgemeester zouden zijn”, aldus de directeur. Na de droomwandeling door de school konden bezoekers nog terecht in het Droomcafé om even bij te praten.

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.