Dijkstraat dag lang afgesloten voor verkeer

Copyright : Geert De Rycke
De Dijkstraat in Dendermonde zal een dag lang afgesloten zijn voor het verkeer. Dat gebeurt op donderdag 7 februari. Er moet die dag een torenkraan in de straat, ter hoogte van huisnummer 43, afgebroken en afgevoerd worden.

Doorgaand verkeer is daardoor niet mogelijk. Bestuurders die van de Vlasmarkt komen, moeten omrijden via de Vlasmarktbrug, Ridderstraat, Grote Markt, Franz Courtensstraat, Bogaerdbrug, Papiermolenstraat, Oude Vest en Dijkstraat. Voor het verkeer komende van de Koningin Astridlaan is een omleiding voorzien via de Vlasmarkt, de Brusselsestraat, de Oude Vest en de Dijkstraat. Plaatselijk verkeer is toegelaten tot aan de werfzone. Het eenrichtingsverkeer in de Dijkstraat wordt hiervoor tijdelijk opgeheven. Om het tweerichtingsverkeer mogelijk te maken, zal in de hele straat een algemeen parkeerverbod gelden. Fietsers en voetgangers kunnen omrijden via de Koningin Astridlaan en de Bogaerdstraat.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.