Deze restaurants uit de regio staan in de nieuwe Gault&Millau

rv
rv rv
De restaurantgids van Gault&Millau voor 2020 werd maandag bekendgemaakt. In de regio Dendermonde waren er al heel wat restaurants in de gids terug te vinden. Het goede nieuws is dat er geen uit verdwenen zijn. Wel zijn er twee nieuwkomers: Pur Boeuf uit Berlare met 12 op 20 en Blunch uit Zele, ook met 12 op 20. 

Flammazien uit Dendermonde staat er voor het derde jaar op rij in. Ook zij halen opnieuw een mooie score van 12 op 20. Ook Appelsveer uit Dendermonde is al jaren een vaste waarde met 13,5 op 20. Kokarde kwam vorig jaar nieuw binnen in de lijst met 12 op 20 en doet het dit jaar nog iets beter met 13 op 20. Ook het Truffeltje kan opnieuw rekenen op een topscore van 15 op 20. 

Naast Pur Boeuf in Berlare staat ook de Lijsterbes, ook uit Berlare, opnieuw in de lijst. Zij kregen een score van 15 op 20 en doen daarmee even goed als vorig jaar. Het Patronaat in Hamme is opnieuw van de partij. Net als vorig jaar behalen zij ook een mooie score van 13 op 20. Tot slot heeft ook Zele vanaf nu twee restaurants in de gids staan. Fleur De Lin van Lode De Roover krijgt opnieuw 15 op 20. Blunch als nieuwkomer haalt 12 op 20. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nicole De waele

    Voor de lijsterbes nee hoor veel heel veel minpunten 10 punten krijgen die maar Fleur de Lin 20 op 20 zeer fijn en goed