Deiremonnelicious krijgt ook vipvillage

Ook André Hazes Jr komt langs op Deiremonnelicious.
qmusic Ook André Hazes Jr komt langs op Deiremonnelicious.
Het nieuwe festival Deiremonnelicious, dat midden juni zal plaatsvinden op de site van de Hollandse Kazerne, krijgt ook een vipvillage. Daarvoor zal de naastliggende Jardin Créole van het cultuurcafé Cour et Jardin dienen. 

“We voorzien er onder andere een buffet voor de gasten”, zegt Joachim Heuvinck, die samen met Hans Van der Poten het festival op poten zet. Er komt op het festivalterrein ook een zone voor mindervaliden, voor het podium. De organisatoren zijn overigens nog op zoek naar extra helpende handen om tijdens de twee festivaldagen mee alles in goede banen te leiden. Zowel studenten als flexijobbers zijn welkom. “Met nog één maand te gaan, lopen de voorbereidingen volop” zegt Heuvinck. “Ook de verkoop van combitickets is gestart.” Deiremonnelicious vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni, telkens vanaf 17 uur. Op de affiche staan topnamen. Op zaterdag Tessa Dixon, winnares van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, Axelle Red en Hooverphonic. Op zondag komen de Raf Van Brussel Band, Gene thomas en De Romeo’s langs. Die dag staat ook André Hazes JR. met twaalfkoppige live band op het podium. Toegangskaarten kosten 40 euro. Info: www.deiremonnelicious.be of music@deiremonnelicious.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.