Davidsfonds zingt kerst

ThinkStock
Het Davidsfonds van Dendermonde organiseert op donderdag 27 december het zangfeest ‘U Zijt Wellekome. Vlaanderen zingt Kerst’. Het gezellig kerstevenement is geschikt voor de hele familie. 

De Sint-Gregoriusgilde zingt, onder leiding van Lorenz Meulebroek, kerstliederen uit de jeugdjaren en een aantal pareltjes uit het verleden. ‘Nu zijt wellekome’, ‘Maria die zoude naar Bethlehem gaan’, ‘Hoe leit dit kindeken’ en ‘Susa Nina’ passeren onder andere de revue. Vooral samen zingen staat centraal, want alle aanwezigen krijgen een gratis zangbundel en mogen meezingen. Deelnemen aan het zangfeest kan gratis, maar iedereen is welkom om een vrije bijdrage te schenken voor het goede doel. De opbrengst gaat naar kinderfonds De Tondeldoos, dat kansarme kinderen begeleidt. ‘U Zijt Wellekome’ begint om 15 uur. Liefhebbers kunnen terecht in woonzorgcentrum Sint-Vincentius, aan de Rosstraat 66 in Baasrode. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.