CM informeert over geheugen

iStock
De Christelijke Mutualiteit CM van Dendermonde organiseert op donderdag 4 oktober een info-avond rond 'Geheugen en vergeten'. 

Tijdens de voordracht krijgen de aanwezigen meer duidelijkheid over wat te verwachten van een normaal werkend geheugen, of elke vorm van vergeten even erg is, wat de invloed van leeftijd op het geheugen is en hoe je kan voorkomen dat het geheugen achteruit gaat. Gastspreker is Michael Portzky, klinisch psycholoog, neuropsycholoog, docent, gerechtsexpert en auteur van onder andere het boek 'Veerkracht'. De voordracht vindt plaats op donderdag 4 oktober en begint om 19.45 uur. Geïnteresseerden kunnen terecht in het Vergadercentrum De Boomgaard, aan de Papiermolenstraat in Dendermonde. De toegang is gratis voor leden en kost 5 euro voor niet-leden. Info: dendermonde.waasendender@cm.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.