Buurtcomité Donck-Vlotgras maakt zich op voor wijkfeesten

Het Buurtcomité Donck-Vlotgras is klaar voor de jaarlijkse wijkfeesten in de Donkstraat en omgeving. Dat is traditie tijdens het Hemelvaartweekend. Het comité wil daarmee meer leven in de wijk brengen en buurtbewoners dichter bij elkaar brengen. Vier dagen lang is het feest op en rond het Pater Ruttenplein.

Op donderdag 30 mei worden de wijkfeesten op gang getrokken met een rondgang van de Mallet Percusion Band om 10 uur. Om 11 uur musiceert Harmonie Sint-Cecilia. Deelnemen aan een fiets- en wandeltocht kan vanaf 14 uur. Na een hondendemonstratie om 19 uur, start om 21.30 uur een optreden van Ambidance.

Op vrijdag 31 mei vindt om 10.30 uur een wedstrijd koppelvissen plaats, aan de vijver in de Bijlokestraat. Lia Linda luistert vanaf 14 uur een Seniorennamiddag op. Om 19 uur zorgt harmonie Sint-Cecilia voor een wandelconcert door de wijk. ‘s Avonds zijn er live optredens met om 21.30 uur Gene Thomas en om 23 uur Mama’s Jasje.

Op zaterdag 1 juni is het vroeg uit de veren voor een rommelmarkt. Verkopers vatten post in de Ros Beiaardstraat en het Pater Ruttenplein vanaf 9 uur. Om 19 uur vindt een snoepjesworp plaats. ‘s Avonds zijn er weer optredens met Sandra Kim om 21.30 uur, gevolgd door 2 Fabiola.

Ook op zondag 2 juni is er vanalles te beleven. Aanschuiven aan een barbecue kan vanaf 11.30 uur. Om 14 uur begint er een hobbymarkt met oude ambachten en tekenaars. Circusschool Sarakasi zorgt voor demonstraties om 14.30 uur. Om 16 uur komen de Vendeliers van Volkskunstgroep Reynout langs. En om 20.15 uur komen Les Folles de Gand op bezoek voor een travestietenshow met ballet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.