Bruisrode Pleint breekt alle records (met dank aan Get Ready)

Voor vele bezoekers van Bruisrode Pleint was  het optreden van Get Ready pure nostalgie.
RV Voor vele bezoekers van Bruisrode Pleint was het optreden van Get Ready pure nostalgie.

De beste editie ooit, dat is het festival Bruisrode Pleint het voorbije weekend geworden. Onder andere de boysband Get Ready op het podium zorgde voor een toestroom van een massa volk. Het Dorpsplein van Baasrode stond afgeladen vol. “Dit hebben we nog nooit meegemaakt”, zegt Dieter Mannaert van Bruisend Baasrode, de handelaarsvereniging die al een aantal jaren het festival organiseert. “We mogen erg tevreden zijn met dit succes. Niet alleen mochten we honderden en honderden bezoekers verwelkomen, ook al onze drank en hapjes waren compleet uitverkocht. Zo’n overrompeling was het.” 

Bruisrode Pleint werd indertijd opgestart naar aanleiding van het heraangelegde Dorpsplein van Baasrode. De organisatoren willen hiermee een evenement om de inwoners bij elkaar te brengen en te doen feesten. Naast Get Ready zorgden ook coverbands De Schil en Johnny’s Little Drumstricks voor ambiance. DJ Pipse zorgde achteraf nog voor een afterparty vol ambiance.

Get Ready kreeg er de ambiance vanaf de eerste noot in.
RV Get Ready kreeg er de ambiance vanaf de eerste noot in.
Het Dorpsplein in Baasrode stond afgeladen vol.
RV Het Dorpsplein in Baasrode stond afgeladen vol.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.