Blozen wint Bloemencorso

Net zoals eerder in Blankenberge is ook bij de Bloemencorso in Sint-Gillis-Dendermonde corsogroep Blozen met de overwinning gaan lopen. 
Blozen toverde  Harry Potter tot leven.
Copyright : Geert De Rycke Blozen toverde Harry Potter tot leven.

De wagenbouwers kwamen dan ook met een imposante wagen rond Harry Potter. Op de tweede plaats eindigde corsogroep Wonderland, met een reusachtige King Kong. Plaats drie is voor Jeugdhuis Zenith. De jongeren bouwden een grote Jaws in bloemen uit. Bobo, die de bloemenstoet afsloot met een prachtige wagen rond Pirates of the Carribean, eindigde op de vierde plaats. Daarna volgden nog KWB met Mary Poppins en Otterstraat met The Fast and The Furious. Bobo kreeg ook nog de prijs van de beste figuratie. 

Jaws van Jeugdhuis Zenith.
Copyright : Geert De Rycke Jaws van Jeugdhuis Zenith.
Wonderland kwam met King Kong.
Copyright : Geert De Rycke Wonderland kwam met King Kong.

Bij de jeugdwagens scoorde de wagen van de Krammekes met Planet of The Apes het best. Dat werd gevolgd door de Boonwijkvrienden met Jurassic Park, Blozen Jeugd met de Minions en de KSA. De hele Bloemencorso stond dit jaar in het teken van film. Het gebeuren lokte zondag een massa volk. 

Bobo won de prijs van de beste figuratie.
Copyright : Geert De Rycke Bobo won de prijs van de beste figuratie.
De Krammekes wonnen bij de Jeugdwagens met hun Planet of the Apes.
Copyright : Geert De Rycke De Krammekes wonnen bij de Jeugdwagens met hun Planet of the Apes.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.