Bestuurster rijdt tegen geparkeerd voertuig, gaat over de kop en belandt op het voetpad

De wagen kwam op zijn zij op het voetpad terecht. De bestuurster werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.
Koen Baten De wagen kwam op zijn zij op het voetpad terecht. De bestuurster werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.
In de Buisstraat in Sint-Gillis-Dendermonde is een bestuurster betrokken geraakt in een zwaar ongeval. De vrouw reed in de richting van de Sint-Gillislaan toen ze om een nog onbekende reden een geparkeerd voertuig aanreed. Hierdoor raakte de vrouw vermoedelijk in paniek en draaide ze aan haar stuur waardoor haar wagen over de kop ging. De vrouw raakte zwaargewond.

De brandweer van Dendermonde werd er bijgehaald om het slachtoffer te bevrijden uit haar voertuig. Ze werd ter plaatse verzorgd en daarna met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Buisstraat werd een hele tijd afgesloten voor het verkeer en iedereen moest plaatselijk rondrijden. Beide voertuigen liepen zware schade op en moesten getakeld worden. De gevel van een huis raakte ze gelukkig niet. 

Koen Baten

In januari van dit jaar gebeurde er ook al een zware aanrijding in de Buisstraat, enkele meters verder. Een bestuurder met een glas te veel op reed toen verschillende geparkeerde voertuigen aan. Ook een gevel van een woning raakte toen beschadigd. De omstandigheden van dit ongeval zijn nog onduidelijk. 

De bestuurster reed tegen een geparkeerd voertuig.
Koen Baten De bestuurster reed tegen een geparkeerd voertuig.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • David Dylano

    Is er nu al wat meer bekend van de redenen?