Azzaro brengt ingetogen muziek op kerkhof Dendermonde tijdens Reveil

Azzaro is een zevenkoppige band leden: Nick Vander Snickt (zang, gitaar, ukelele), Simon Meskens (harmonium), Ireene Verschueren (saxofoon), Renaat Roels (drum), Glenn De Ridder (gitaar), Nel Kerckhof (zang, keys), Linard Van den Bossche (basgitaar, zang)
Copyright : Geert De Rycke Azzaro is een zevenkoppige band leden: Nick Vander Snickt (zang, gitaar, ukelele), Simon Meskens (harmonium), Ireene Verschueren (saxofoon), Renaat Roels (drum), Glenn De Ridder (gitaar), Nel Kerckhof (zang, keys), Linard Van den Bossche (basgitaar, zang)

De non-profitorganisatie ‘Reveil’ wil jaarlijks op 1 november de stilte doorbreken en de Vlaamse kerkhoven verwarmen in een gloed van muziek en woord.

Reveil biedt ons de kans om samen stil te staan, na te denken en te genieten van onze herinneringen op ingetogen muziek. Het is tegelijk ook een eerbetoon aan de vergeten verhalen en de graven zonder bloem. 

Dit jaar waren de gemeentebesturen voor het eerst mee trekker van Reveil. Meer dan 100 gemeentebesturen hebben zich reeds aangemeld waaronder Dendermonde.

Op de begraafplaats van Dendermonde bracht vandaag tussen 17u en 18u de lokale muziekband Azzaro een passend concert. Toeschouwers mochten kaarsjes en lampjes meebrengen om zo hun steentje bij te dragen aan de warme sfeer. 

Info: www.reveil.org.

Copyright : Geert De Rycke
Copyright : Geert De RyckeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.