50-tal deelnemers voor fotozoektocht Landelijke Gilde

Geert De Rycke
 De Landelijke Gilden vieren dit jaar hun honderdste verjaardag. Ook voor de gilde van Appels was het dit weekend feest voor hun honderdste verjaardag. Op zondagnamiddag was er een grote fotozoektocht doorheen Appels waarbij alle deelnemers verschillende locaties moesten zoeken en vragen oplossen.

Ook op zaterdagavond was er al feest bij de Landelijke Gilde met een breughelfestijn en een streepje muziek. Op zondag ging het feest gewoon verder met de zoektocht en tal van oldtimers die verzamelden in Appels tijdens een oldtimertocht. In totaal namen ongeveer 50-tal personen deel aan de zoektocht van ongeveer drie kilometer lang. Deze ging langs kapelletjes en enkele leuke plaatsen doorheen de gemeente. Nadien verzamelde iedereen in het gildenhuis voor een lekkere pannenkoek en een drankje. Bij de zoektocht waren er ook verschillende prijzen te winnen. Het ging onder meer om groentenpakketten die weggeschonken werden. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.