'The Roarin' Twenties' centraal in lezingenreeks

Geert De Rycke
Het Jazz Centrum Vlaanderen van Dendermonde pakt uit met een nieuwe lezingenreeks. 'The Roarin' Twenties' staan centraal.

De gloednieuwe lezingenreeks draagt de titel 'Jazz - jaar aan jaar: The Roarin' Twenties'. De organisatoren vinden het een unieke manier om de deelnemers onder te dompelen in de jazzgeschiedenis. Aan de hand van de belangrijkste historische gebeurtenissen, opnames, composities, geboortes en sterfgevallen komt de jazzmuziek jaar na jaar aan bod. Frederik Goossens zorgt voor tal van weetjes tijdens de vierdelige reeks. Lezingen vinden plaats op woensdagen 3, 10 en 17 oktober, telkens vanaf 19.30 uur. Geïnteresseerden kunnen terecht in het Jazz Centrum, aan de LeopoldII-laan in Dendermonde. Deelnemen kost 7 euro per avond of 18 euro voor de hele reeks. Info: www.jazzcentrumvlaanderen.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.