Word een expert in Instagram dankzij gratis computerlessen

Illustratiebeeld
Foto Joris Vergauwen Illustratiebeeld
Een team van vrijwilligers gaat opnieuw van start met gratis initiaties in verschillende domeinen van de informatica.

Ieder voor- en najaar is er een gevarieerd aanbod aan lessen. Dit jaar kan iedereen, ook mensen van buiten Denderleeuw, zich komen inschrijven tijdens de startavond op dinsdag 3 september. De lessen die dit najaar worden aangeboden, zijn Instagram voor beginners, Instagram voor gevorderden, fotograferen met smartphone, fotobewerking op smartphone, Android tablet voor beginners, Windows 10 tips en trics, Google Drive en Gmail.

Er kunnen maximaal 12 tot 15 mensen deelnemen per initiatie. Wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan langskomen op de startavond. Je kan de flyer met alle data en een korte uitleg van de initiaties vooraf al ontvangen door te mailen naar buurtcomputer@denderleeuw.be. De startavond vindt op dinsdag 3 september van 17 uur tot 19 uur plaats in de bibliotheek van Denderleeuw, Vrijheidsstraat 11.

De bibliotheek van Denderleeuw.
Claudia Van den Houte De bibliotheek van Denderleeuw.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.