Veertien handelaars uit regio houden eerste ‘Mama vip-avond’

Archiefbeeld: Een moeder die cadeautjes van haar dochter krijgt voor moederdag
thinkstock Archiefbeeld: Een moeder die cadeautjes van haar dochter krijgt voor moederdag
In de showroom van Interieur Van der Waerden vindt er op donderdagavond 2 mei voor het eerst een ‘Mama vip-avond’ plaats.

Veertien handelaars uit de Denderstreek en het Pajottenland organiseren een zintuigprikkelende avond rond Moederdag. Bij elk van deze lokale ondernemers vind je heel wat ideetjes voor een origineel moederdagcadeau, zoals een culinaire verwennerij (Carmello, ’t Kreukeltje, Innovino, Mind Your Food), hippe mode-items (Chevi’s Kidsfashion, Optiek Keymeulen, Juwelier Van Impe), een beleving (Pajot Experience, Yann De Schepper) of interieurdecoratie (Cathy Vijverman, Van der Waerden). Ook voor een groots moederdagfeest vind je hier tips en tricks (Heremans Printing, Hummerlimoverhuur, Senth Concept).

De Mama vip-avond vindt plaats op donderdag 2 mei van 19 uur tot 22.30 uur in de showroom van Interieur Van der Waerden, Steenweg 480 in Denderleeuw. Inschrijven kan gratis via www.vanderwaerden.be. Er is parkeergelegenheid aan het stadion van Denderleeuw (Stadionlaan), van waar een limousine je naar de showroom brengt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.