Vechtpartij op school in Denderleeuw tijdens evenement

Copyright : Geert De Rycke

De politie van Denderleeuw/Haaltert is zaterdagavond kort voor middernacht opgeroepen voor een incident op de IKSO school in de Middenstraat in Denderleeuw. Daar was op dat moment een evenement aan de gang, maar kort voor het einde van het evenement liep het fout. Enkele aanwezigen raakten verwikkeld in een discussie. Daarop werd de politie er bijgehaald. “Er was ook melding gemaakt dat er iets in het rond was gespoten in de school”, aldus commissaris Wim Van Vaerenbergh. “Onze diensten gingen meteen ter plaatse, maar bij aankomst was er geen vechtpartij meer. Er hingen wel nog heel wat personen rond op en buiten de school", klinkt het. “Toen we vroegen wie het slachtoffer was of wat er gebeurde, reageerde er niemand waardoor we niet veel meer konden doen", zegt Van Vaerenbergh. De groep aanwezigen werd aangemaand om te vertrekken en ging uiteen, waardoor alles relatief snel in orde was. 

Burgemeester Jo Fonck (Sp.a) liet nog weten dat er inderdaad een evenement plaatsvond waarvoor er geen toestemming was gegeven. De gemeente zal bekijken of er nog iets van actie zal ondernomen worden. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.