Rock- & Blues Night met swingende muziek uit de fifties

Elvis Presley
PPCM / © MICHAEL OCHS ARCHIVES P Elvis Presley
De vereniging Tes Van Oèrre Zeggen (TVOZ) organiseert zaterdag voor de derde keer een 'Rock- & Blues Night' in Welle.

De Rockabilly band '10 Cats Down' staat in voor rock-'n-roll, geïnspireerd door de pioniers uit de jaren 50. Ze brengen muziek van Elvis, Johny Cash, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis en vele anderen waarop naar hartenlust kan worden gedanst.

‘Raw Blues Experience’ brengt onvervalste rootsmuziek, maar dan wel in een eigen mix van blues, rockabilly, swing en jump. Inspiratie werd opgedaan in de fifties blues van Muddy Waters, Howlin’ Wolf, Elmore James, Jimmy Rodgers en Willie Dixon. Ook rockabilly herleeft met songs van Carl Perkins, Rocky Burnette’s Rock & Roll Trio, Andy Starr en Chuck Berry.

 De 'Rock- & Blues Night' vindt op zaterdag 6 oktober plaats in Huyze Sint Pieter, Kerkstraat 2, in Welle. De deuren openen om 19 uur, het evenement begint stipt om 20 uur. Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop (13 euro aan de kassa) en zijn te verkrijgen bij de leden van vzw TVOZ. Je kunt ze contacteren via fb.com/tvoz.welle of via leden@tvoz.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.