Pikkeling zakt af naar Hof Ten Henne: 25ste editie in Denderleeuw

Archiefbeeld de Pikkeling op Welleplein.
CVHN Archiefbeeld de Pikkeling op Welleplein.
In Aalst is het internationaal folkloristisch oogstfeest ‘de Pikkeling’ momenteel volop aan de gang, en maandag 29 juli is Denderleeuw aan de beurt.

De Pikkeling zakt ook ieder jaar met het folkloristische dansprogramma af naar Denderleeuw. Terwijl in Aalst het 50-jarig bestaan van de Pikkeling wordt gevierd, is het oogstfeest in Denderleeuw aan zijn 25ste editie toe. De buitenlandse groepen uit Puerto Rico, Oekraïne, India en Martinique zorgen voor een wervelend en kleurrijk spektakel.

Genieten van de internationale klanken, kleuren en geuren kan dit jaar op het erf van Hof Ten Henne in Iddergem. Voor kleine en grote dorst en hongertjes kan je in de bar van de Heemkundige Kring Iddergem en S-Plus Iddergem terecht. Er zijn ook onder meer smoutebollen en wafels, ijsjes van Hof Ten Henne en er is een hartige hap te verkrijgen.

De Pikkeling vindt op maandag 29 juli van 20 uur tot 23.30 uur plaats in Hof Ten Henne, Hoogstraat 106 in Iddergem. De toegang is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.