Kristof Slagmulder wordt Vlaams parlementslid voor Vlaams Belang

Guy D'haeseleer (Vlaams Belang) met zijn Denderleeuwse collega Kristof Slagmulder  in Ninove terwijl de verkiezingsresultaten binnenstromen.
Claudia Van den Houte Guy D'haeseleer (Vlaams Belang) met zijn Denderleeuwse collega Kristof Slagmulder in Ninove terwijl de verkiezingsresultaten binnenstromen.
Kristof Slagmulder, gemeenteraadslid in Denderleeuw, wordt Vlaams parlementslid voor Vlaams Belang.

Hij behaalde 11.677 stemmen op de lijst voor het Vlaams parlement voor Oost-Vlaanderen. Slagmulder was tijdens de voorbije gemeenteraadsverkiezingen in oktober lijsttrekker voor Vlaams Belang in Denderleeuw. De partij werd de grootste in de gemeente, met 26,2 procent van de stemmen. Slagmulder haalde in Denderleeuw ook het meeste voorkeurstemmen (1.997) tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

“Ook in Denderleeuw zal de enige echte burgemeester van het volk zijn eed afleggen in het Vlaams parlement als Vlaams volksvertegenwoordiger”, sprak lijsttrekker Guy D’haeseleer zondagavond over Slagmulder.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Karine Roeland

    Proficiat aan VB. Het volk heeft gekozen.