JazzMADD start najaar met ‘3Men in a Boat’

't Kasteeltje in Denderleeuw
Claudia Van den Houte 't Kasteeltje in Denderleeuw
JazzMADD of JazzMuziek Aan De Dender brengt dit weekend concerten van ‘3Men in a Boat’ op vier verschillende locaties in de Denderstreek.

Het trio ‘3Men in a Boat’ brengt een mix van musette, lyrische jazz, Afrikaanse grooves en kamermuziek. De muzikale wegen van accordeonist Philippe Thuriot en bassist Kristof Roseeuw kruisen elkaar al vele jaren: ze toerden samen met de New Yorkse saxofonist Ellery Eskelin en met René Lussier, de befaamde gitarist van onder meer Fred Friths gitaarkwartet. Roseeuw betrok er drummer Lionel Beuvens bij om de saus te binden. Voor deze allereerste tournee schreven de drie heren nieuwe muziek en grasduinden ze in het repertoire van de verschillende collectieve projecten waarmee ze tijdens eerdere muzikale ontmoetingen het podium deelden.

‘3Men in a Boat’ is op vrijdag 20 september om 20.30 uur te gast in The Preacher, Markt 9 in Geraardsbergen, op zaterdag 21 september om 20 uur in ‘t Kasteeltje, Stationsstraat 7 in Denderleeuw en op zondag 22 september om 11 uur in De Bathyscaaf, Meuleschettestraat 74 in Aalst, en om 17 uur ten huize Rebecca, Ring Oost 12b in Ninove. Info en reservaties via 0495/12.14.47 of info@jazzmadd.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.