Handelaars zorgen voor culinaire belevenis aan Dender

Archiefbeeld - sloep van B&B Chillann.
Claudia Van den Houte Archiefbeeld - sloep van B&B Chillann.
Enkele Denderleeuwse handelaars organiseren op zaterdag 4 mei een culinaire belevenis aan de oevers van de Dender en in de tuin van B&B Chillann.

De deelnemers aan ‘Denderend Dineren’ worden om 17 uur ontvangen aan de steiger van de Schiptrekkersbrug in Denderleeuw, van waar een culinaire vaart vertrekt. Na de check-in met champagne en fijne hapjes varen de deelnemers mee met de sloep van B&B Chillann en meren ze aan in de tuin voor een diner ten huize Chillann in de Moreelstraat. Tijdens het diner genieten ze van zes gerechten van chef-kok Tom Van Heddegem en zorgt Wijnhuis De Bruyn voor de perfecte blend met de allernieuwste wijnontdekkingen.

De handelaars van B&B Chillann, Goesting, Kok aan huis, Wijnhuis de Bruyn en Sfeermakers slaan hiervoor de handen in elkaar. “Met dit evenement willen we naast onze handelszaken ook graag Denderleeuw in de kijker zetten”, zegt Ann Housen van ‘Sfeermakers aan de Dender’. De prijs bedraagt 75 euro per persoon. Reserveren kan via wijnhuisdebruyn@skynet.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.