De Starters houden zomerfeest met optredens en kinderanimatie aan ‘t Kasteeltje

't Kasteeltje in Denderleeuw
Claudia Van den Houte 't Kasteeltje in Denderleeuw
De Denderleeuwse carnavalsgroep De Starters organiseert op zaterdag 31 augustus voor het eerst een zomerfeest aan ‘t Kasteeltje als afsluiter van de zomer.

Er zijn optredens voor jong en oud. Op het podium staat Juicy Jane (15 uur), The Ambissadeurs (17.45 uur), Jettie Palettie (20.45 uur) en V.C. De Gies (22 uur). Presentator is ‘Armando’ of Armand Van Snick. Er zijn ook verschillende eet- en drankstandjes en voor de kinderen is er kinderanimatie, zoals grime, glittertattoos en een springkasteel. Tussen de optredens zal er ook gezongen worden door prins carnaval 2019 Jari en prinses carnaval 2019 Sofie. En ook kandidaat-prins Nino en kandidaat-prinses Daisy, die Jari en Sofie hopen op te volgen als prinsenpaar voor carnaval 2020, zullen hun liedje zingen. De toegang is gratis. Iedereen is vanaf 14 uur welkom aan 't Kasteeltje, Stationsstraat 7 in Denderleeuw.

De Denderleeuwse carnavalsgroep De Starters.
Claudia Van den Houte De Denderleeuwse carnavalsgroep De Starters.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.