Bewoner op reis verwittigt buurman na inbraakalarm: Dieven stonden klaar om met materiaal te vertrekken maar schrikken en vluchten

C
Securitas C
In de Schoolstraat in Denderleeuw kreeg een bewoner afgelopen nacht een melding van het inbraakalarm op zijn gsm. Hij verwittigde meteen zijn buurman die op zijn beurt de politie verwittigde. Samen met versterking van Aalst en Ninove kwam de politie van Denderleeuw/Haaltert ter plaatse. 

Het gerief dat de daders hadden uitgekozen stond klaar om mee te nemen. De inbrekers raakten echter opgeschrikt en hebben het op een lopen gezet. 

Er werd onmiddellijk een patrouille in de buurt gehouden en in de Rodenbachstraat even verderop stond de chauffeur van de dieven te wachten. Het voertuig werd in beslag genomen en de chauffeur werd opgepakt en mag het morgen uitleggen voor de onderzoeksrechter. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.