Babbelonië voortaan ook ‘s avonds

Archiefbeeld van Babbelonië tijdens een opendeurdag.
Claudia Van den Houte Archiefbeeld van Babbelonië tijdens een opendeurdag.
Babbelonië, een wekelijkse bijeenkomst van Nederlandstalige en anderstalige mensen, zal vanaf 2019 ook ‘s avonds plaatsvinden.

Tijdens Babbelonië oefenen anderstaligen hun Nederlands. Bij een kopje koffie of thee wordt er telkens een bepaald onderwerp gekozen door de vaste begeleiders om samen over te praten. Elke week komt er op woensdag om 9 uur een groep samen, maar het initiatief wordt vanaf 2019 uitgebreid. Dan wordt er gestart met een tweede groep op donderdagavond van 19 tot 21 uur en kunnen dus ook schoolgaande en werkende mensen deelnemen.

Babbelonië vindt elke week plaats op woensdag om 9 uur in het Koetshuis, Stationsstraat 7, en op donderdag om 19 uur in ontmoetingshuis De Palaver, Seringenlaan 1-7. De avondgroep gaat van start vanaf 10 januari 2019.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.