Ambachten- en bloemenmarkt in De Palaver op Erfgoeddag

De Palaver
Claudia Van den Houte De Palaver
De gemeente Denderleeuw houdt een ambachten- en bloemenmarkt in ontmoetingshuis De Palaver op zondag 28 april voor Erfgoeddag.

Tijdens de ambachten- en bloemenmarkt kan je kennismaken met verschillende ambachten: mandenvlechten, steenkappen, lederbewerking, … en meer. De ambachtsmannen houden doorlopend demonstraties van 14 tot 18 uur. Ook de jaarlijkse bloemenmarkt vindt op die dag eenmalig plaats in De Palaver in plaats van op het dorpsplein. Er is een uitgebreid aanbod aan éénjarigen en vaste planten. Het gemeentebestuur biedt per aankoop van 15 euro plantgoed een zak potgrond van 10 liter aan. 

Voor de kinderen zijn er verschillende gratis workshops, zoals monsters maken in keramiek, een rugzak naaien en vlaai bakken. Je kan ook zelf aan de slag bij de ambachtskramen. Er zijn foodtrucks met ambachtelijke hapjes en er is een bar waar de vzw Jeugd Welle een verrassend aanbod aan regionale dranken verkoopt.

De ambachten- en bloemenmarkt vindt op zondag 28 april van 14 tot 18 uur plaats in ontmoetingshuis De Palaver, Seringenlaan 1, in Denderleeuw.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.