17-jarige jongeman beroofd aan station in Denderleeuw

De man werd beroofd van zijn geld aan het station in Denderleeuw.
Rutger Lievens De man werd beroofd van zijn geld aan het station in Denderleeuw.
In het station van Denderleeuw is gisterenavond rond 18.00 uur een jongeman van 17 uit Roosdaal beroofd door twee mannen. Onder bedreiging van een mes duwden beide personen het slachtoffer tegen een betonnen omheining en moest hij zijn geld afgeven. In totaal zou het om een dertig euro gaan. 

De politie werd onmiddellijk verwittigd en kon ter plaatse een verdachte vatten, de tweede was al op de vlucht geslagen. “Dankzij intensief onderzoek van de politiezone Denderleeuw/Haaltert kon de tweede verdachte iets later op de avond opgepakt worden", zegt Annelies Verstraete van het parket. 

Het gaat om twee mannen van respectievelijk 20 en 23 jaar oud afkomstig uit Denderleeuw. Ze worden vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt om de aanhouding. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • luc van der hoeven

    Dan doet de gemeente zoveel voor die gasten en verknoeien een paar enkelingen het voor de ganse gemeenschap. Goed straffen is de boodschap....