‘Dia de los muertos’ in jeugdhuis Stam X

Mensen verkleed als the Catrina, de Mexicaanse traditionele voorstelling van de dood. Dia De Los Muertos is één van Mexico's traditionele feestdagen. (Photo by Agustin PAULLIER / AFP)
AFP Mensen verkleed als the Catrina, de Mexicaanse traditionele voorstelling van de dood. Dia De Los Muertos is één van Mexico's traditionele feestdagen. (Photo by Agustin PAULLIER / AFP)
Jeugdhuis Stam X in Denderleeuw organiseert op vrijdag 2 november een Dia de los muertos / halloweenparty.

De Dia de los muertos of de ‘dag van de doden’ is een nationale feestdag die heel uitbundig wordt gevierd in Mexico en de rest van Latijns-Amerika op 1 en 2 november. Stam X houdt een feestje met onder meer Vd & Triple B, O’leary, dj Manz, Desanimaux en BLEIIZ / BLAAS.

De Dia de los muertos / halloweenparty vindt plaats op vrijdag 2 november vanaf 20.30 uur in jeugdhuis Stam X, Sint Amandstraat 23 in Denderleeuw. De toegang bedraagt 3 euro of 1 euro voor leden. Iedereen boven de zestien jaar is welkom.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.