Zevende Moose-feestje in de Brielpoort

De zevende editie van Moose vindt plaats op zaterdag 12 oktober.
rv De zevende editie van Moose vindt plaats op zaterdag 12 oktober.
Scouting Deinze organiseert op zaterdag 12 oktober voor de zevende keer Moose in de Brielpoort. 

Moose, ook gekend als het Scouts en Gidsenbal van Deinze, staat elk jaar garant voor een nacht vol ambiance en sfeer. Feestvierders ouder dan 18 jaar kunnen een hele nacht genieten van een vipfeestje in de Brielpoort, dat helemaal ondergedompeld wordt in de sfeer van Cirque Moosetique. Op de vipparty staat dj Davy in voor een dansbare mix van classics, beats en moderne feestmuziek. Voor de jeugd van Deinze en omstreken is de tent naast de Brielpoort de ‘place to be’. Daar steken O-Beats ft. Mike Cristiano om 21 uur het feestje in gang met zwoele deephouse. Daarna is het de beurt aan Thomassive, gevolgd door Beatpounce en dj Pinne. 

Kaarten voor de vipparty zijn enkel te koop in voorverkoop aan 17,5 euro. De fuifkaarten kunnen voor 6 euro gekocht worden in voorverkoop en aan 8 euro op de avond zelf. De voorverkooppunten zijn Delhaize Deinze, Tartelier, Bij Mieke en bij de leden van Scouting Deinze.

Meer info via moose.scoutingdeinze.be of de Facebookpagina ‘moosescoutsengidsenbal’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.