Winnaars van de actie ‘Wie naar de winkel fietst wint’ krijgen fiets cadeau

Winnaars Lies Maertens en Anic Van de Kerchove kregen hun fiets van het Deinse stadsbestuur.
rv Winnaars Lies Maertens en Anic Van de Kerchove kregen hun fiets van het Deinse stadsbestuur.
De winnaars van de actie ‘Wie naar de winkel fietst wint’ werden dinsdag bekendgemaakt. Lies Maertens uit Petegem heeft een plooifiets gewonnen en Anic Van de Kerchove ging naar huis met een elektrische fiets. Er werden 1.229 volle spaarkaarten ingevuld.

De stad Deinze en de vzw Deinze Winkelstad organiseerden tussen 16 september en 26 oktober de jaarlijkse wedstrijd ‘Wie naar de winkel fietst wint. Met deze campagne wil men inwoners en bezoekers van Deinze stimuleren om voor korte afstanden de auto thuis te laten en ervoor te kiezen om met de fiets of te voet te gaan winkelen. Wie met de fiets of te voet naar de winkel kwam, kon stempels verzamelen op een spaarkaart en bij een volle kaart maakte men kans op een prijs. 

Er werden 1.229 volle spaarkaarten ingeleverd, waaruit Anic Van de Kerchove en Lies Maertens als winnaars werden uitgeloot. Twintig andere winnaars wonnen een waardebon van 25 euro van de stad. Uit de deelnemende handelaars werden er tien geloot die beloond werden met een mand vol streekproducten. In totaal namen 160 Deinse handelaars deel aan de actie, waarvan ook 28 uit het oude Nevele.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.