Vzw Deinze Winkelstad legt mama’s en papa’s in de watten met ‘verwenbon’

Vzw Deinze Winkelstad lanceert verwenbon voor Moeder- en Vaderdag.
rv Vzw Deinze Winkelstad lanceert verwenbon voor Moeder- en Vaderdag.
De vzw Deinze Winkelstad pakt uit met een verwenbon voor Moeder- en Vaderdag. Wie op vrijdag 10 of zaterdag 11 mei een cadeautje voor Moederdag koopt bij een handelaar in Deinze, ontvangt zo’n bon. Mama’s en papa’s genieten niet alleen van het geschenk, maar worden ook extra verwend met een beleefevent op zaterdag 6 juli in zaal Souplex.

Eerder lanceerde de vzw Deinze Winkelstad een vaderdag- en moederdagactie gekoppeld aan een afzonderlijk beleefevenement. Dit jaar organiseert men zowel voor de vaders als voor de moeders een verwenmoment op dezelfde dag en locatie in zaal Souplex. 

“Wie op vrijdag 10 of zaterdag 11 mei een moederdaggeschenk bij een handelaar in Deinze koopt, ontvangt een originele verwenbon”, zegt centrummanager Chris Verghote. “Mama’s kunnen met deze bon deelnemen aan een uniek beleefmoment in zaal 1 in Souplex op zaterdag 6 juli. Er zijn tal van gratis activiteiten tussen 9 en 13 uur zoals een maquillage met fotoshoot, koffie en thee, kleuradvies, smoothies, ontbijtkoeken, een nek- en hoofdmassage, yogaworkshops en tips voor gezond eten en drinken.”

Meer info via chris.verghote@deinze.be, www.beleefdeinze.be, www.facebook.com/deinzewinkelstad en www.instagram.com/deinze_winkelstad.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.