Vyncktse Tejater speelt 'De Verloofde van mijn vrouw'

De cast van 'De verloofde van mijn vrouw'.
Foto Anthony Statius De cast van 'De verloofde van mijn vrouw'.
Het Vyncktse Tejater speelt dit weekend de komedie 'De Verloofde van mijn vrouw' in de basisschool. De regie is opnieuw in handen van Mie De Neve.

De 'Verloofde van mijn vrouw', een stuk van auteurs Otto Schwarts en Georg Lengbach, gaat over een jong koppel: dokter Theo en schrijfster Hella. In het houden krijgen ze hulp van de Oostenrijkse Mathilde, die een dochter Josje blijkt te hebben. Hella krijgt maandelijks een cheque van een tante en nonkel uit Canada. Zij financieren haar zogenaamde studies in de hoop dat ze met hun zoon Toby zal trouwen. Zij weten immers niet dat Hella al getrouwd is. Op een avond is Henk, Theo's vriend, alleen in het huis. Hij krijgt bezoek van Mathildes dochter. Ook de Canadese familie maakt haar opwachting. Een aantal personages wisselt van identiteit en dat leidt tot complexe situaties én hilariteit.


Voorstellingen vandaag en zaterdag om 20 uur en zondag om 19 uur. Kaarten (8 euro) te verkrijgen bij D&C Supermarkt in de Aarseleweg 35 in Vinkt, via dirk.vdvoorde@telenet.be of 09/386.38.19. (ASD)