Vlaggen moeten centrumstraten opfleuren

Burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) bij een van de nieuwe vlaggen in de Kortrijkstraat.
Anthony Statius Burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) bij een van de nieuwe vlaggen in de Kortrijkstraat.
De stad Deinze heeft in de centrumstraten grote spandoeken met uitnodigende foto’s en slogans gehangen. “We willen het straatbeeld opfleuren en de bezoekers welkom heten in onze stad”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).

Wie donderdag door het centrum van Deinze reed, heeft het vast opgemerkt: boven de rijweg hangen grote spandoeken met slogans zoals ‘welkom in Deinze’, ‘heerlijk genieten in Deinze’, ‘gezellig winkelen in Deinze’ en ‘lekker eten in Deinze’. 

“In totaal hangen er dertig vlaggen in de Kortrijkstraat, de Gentstraat, de Tolpoortstraat en de Gaversesteenweg”, zegt Jan Vermeulen. “De totale kostprijs bedraagt amper 4.000 euro. Na de lampionnen was het tijd voor een nieuwe actie. Met deze vlaggen heten we de bezoekers welkom in onze stad en ondertussen creëren we wat beleving in onze straten. De doeken blijven voor onbepaalde duur hangen.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Martine Keymeulen

    Misschien ook in de omliggende straten eens wat 'beleving' creëren, door o.m.zwerfvuil, onregelmatigheden ivm huisvuil, ontbrekende verlichting, beboeten hondenpoep aan te pakken. Zou niet alleen aangenaam zijn voor de bezoekers, maar ook voor de bewoners van deze vergeten straten.