Verkeer in Deinze in de knoop door ongeval en werken op Volhardingslaan

De kaart op Waze kleurt rood.
Waze De kaart op Waze kleurt rood.
Een ongeval op de Volhardingslaan levert momenteel heel wat verkeershinder op in Deinze. “De feiten gebeurden nét op een kruispunt waar grote verkeersassen samenkomen. Bovendien zijn er momenteel asfalteringswerken bezig.”

De politie is momenteel nog volop bezig met de vaststellingen. Rond 9.50 uur deze ochtend botsten een vrachtwagen en een personenwagen op elkaar in de Volhardingslaan in Deinze, waar momenteel ook asfalteringswerken bezig zijn. De inzittenden raakten gelukkig heelhuids uit hun voertuigen, maar het ongeval stuurde het verkeer wel danig in de knoop. “Veel informatie kunnen we voorlopig niet meegeven”, klinkt het bij de politiezone Deinze-Zulte-Lievegem. “Maar de combinatie van het ongeval en de werken veroorzaakt momenteel veel verkeershinder. De feiten gebeurden bovendien net voor een kruispunt waar enkele grote verkeersassen samenkomen.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Thomas Oosterlynck

    Komt ervan als ze alles uitgeven aan fietspaden in wielsbeke was da baan volledig opnieuw gedaan in 1 week tijd.