Vaporshop opent filiaal in Kortrijkstraat

Dick De Brabandere in de Vaporshop in de Kortrijkstraat.
Foto Anthony Statius Dick De Brabandere in de Vaporshop in de Kortrijkstraat.
De Vaporshop opent deze week een filiaal in de Kortrijkstraat in Deinze. Bij uitbaters Dick De Brabandere (27) en Anthony Basile (26) kan je terecht voor e-sigaretten en e-liquids in alle mogelijk smaken. "Vapen is geen hype die snel zal overwaaien, het is een ideale manier om te stoppen met roken", zegt Dick.

Wie in Deinze wil dampen, hoeft niet meer naar Gent of Waregem. De Vaporshop opent deze week een filiaal in het hartje van Deinze. Uitbater Dick De Brabandere en Anthony Basile vestigen zich op de hoek van de Kortrijkstraat en de Bisschopstraat, in het voormalige pand van restaurant De Gelaarsde Kat waar tot enkele maanden geleden eventjes het sushirestaurant Kamakura gevestigd was.


"We baten sinds maart een Vaporshop uit op de Markt van Eeklo", zegt Dick. "Voorlopig bieden we in Deinze ons basisassortiment aan en afhankelijk van wat onze klanten wensen, breiden we dit de komende weken nog uit. Bij ons vind je elektronische sigaretten en alle toebehoren zoals batterijladers en vloeistoffen. Je kan ook basisvloeistof kopen, waar je zelf je aroma's en nicotine aan toevoegt."


"Dampen is geen hype die snel zal overwaaien. In de Verenigde Staten en in Groot-Brittannië is het al volledig ingeburgerd en ook in Nederland zie je het meer en meer. Het slaagpercentage om te stoppen met roken door over te schakelen op vapen ligt een pak hoger dan de meeste andere middeltjes. Bovendien is de e-sigaret veel gezonder dan gewone sigaretten." Vaporshop is van maandag tot en met zaterdag open van 10 tot en met 18.30 uur. Meer info via www.vaporshop.be. (ASD)