Van tattooshop tot brillenwinkel: Deinze Winkelstad verwelkomt 8 nieuwe handelaars

Nieuwe gezichten en oude bekenden bij de voorstelling van de nieuwe handelszaken in Deinze Winkelstad.
Anthony Statius Nieuwe gezichten en oude bekenden bij de voorstelling van de nieuwe handelszaken in Deinze Winkelstad.
De vzw Deinze Winkelstad heeft deze week opnieuw acht handelaars voorgesteld die onlangs een zaak begonnen of binnenkort een nieuwe handelszaak beginnen in de stad. De nieuwe namen zijn Wood & Stone, Femkes Koffie Magie, Embody Ink, Mōnthur, Braavo, Kroniek, Frames and Faces en E-Fit center.

“We blijven maar handelaars aantrekken die een nieuwe zaak beginnen of die hun zaak uitbreiden, verhuizen of vernieuwen", zegt centrummanager Chris Verghote. “Na twee jaar vzw Deinze Winkelstad staat de teller intussen op 58 en we zijn nog bezig met een veertigtal lopende dossiers.”

In deze krant kon u al lezen over Angelique Deserranno en haar Braavo Trendstore & Tealounge in de Tolpoortstraat, het E-Fit center van Evy Gruyaert in Driespoort Shopping, de brillenwinkel Frames and Faces in de Gentstraat en restaurant Kroniek, de nieuwe zaak van Karsten Peck en Anne Huyghelier van praatcafé De Saga, langs de Oudenaardsesteenweg.

Schommel

Daarnaast zijn er nog twee nieuwkomers. In mei openen Clio Heyerick en Wouter De Gersem Wood & Stone (www.woodandstone.be) op de Markt, in het vroegere pand van De Speelvogel. Daar vind je alles om je tuin sfeervol in te richten. Naast tuinconstructies, carports en fietsenbergingen vind je er ook speeltoestellen voor kinderen zoals een schommel of een evenwichtsbalk. De twee nieuwkomer is Bernard Belaen, die op 30 maart brillenwinkel Mōnthur (www.monthur.be) opent in de Tolpoortstraat (de vroegere Stationsstraat). 

Verder is er Embody Ink (embodyink.com), de tattoo art gallery van Evelyne Caluwé die onlangs verhuisde naar de Kortrijkstraat 29 en ten slotte is er Hokus Pokus Toverbol (www.hokus-pokus-toverbol.be), de snoep- en geschenkenwinkel in de Gentstraat die uitbreidt met de koffiebar Femkes Koffie Magie. Femke is de dochter van zaakvoerster Nathalie Peeters en zij zal vanaf 31 augustus op woensdag, vrijdag en zaterdag de espresso’s en lungo’s bereiden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.