Unizo Deinze strikt Wout Bru op culinaire ondernemersavond

Wout Bru.
rv Wout Bru.

Unizo Deinze pakt op donderdag 15 november uit met een culinaire avond onder leiding van de bekende chef Wout Bru.

“Iedere derde vrijdag van november organiseert Unizo de Dag van de Ondernemer en het thema van de vijfde editie is ‘ondernemers zijn overal’, zegt Lieven De Clercq. “Unizo Deinze wil op donderdag 15 november zoveel mogelijk ondernemers uit Deinze en Nevele samenbrengen en hen laten genieten van een culinaire avond. We hebben bewust voor een culinair evenement gekozen omdat voor ondernemers de boog niet altijd gespannen moet staan. We zijn blij dat we Wout Bru hebben kunnen strikken als samensteller en bereider van het menu.  Wout heeft als ondernemer al een heel parcours afgelegd en daar gaan we aan de hand van een interview op de avond zelf ook eventjes dieper op in.”

Alle aanwezige ondernemers die lid zijn van Unizo Deinze maken die avond kans op een arrangement in Le Sanglier des Ardennes ter waarde van 300 euro. De avond start vanaf 19 uur en vindt plaats in de VIP-ruimte van KMSK Deinze in de Stadionlaan. Meer info via www.unizodeinze.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.