Travel Lounge krijgt Club Med Corner

Het Travel Lounge-team.
Anthony Statius Het Travel Lounge-team.
Het reisbureau Travel Lounge langs de N43 in Astene (Deinze) wordt uitgebreid met een Club Med Corner.

“Nu het Club Med-kantoor in Gent zijn deuren heeft gesloten, wordt Travel Lounge in Deinze een alternatief om een Club Med-vakantie te boeken”, zegt zaakvoerder Olivier Van de Vijver. “In ons reisbureau wordt een volledige hoek ingericht als Club Med Corner. Wie het reisbureau binnenwandelt, waant zich al meteen op vakantie. De medewerkers worden opgeleid tot Club Med-experten. Ze overleggen vaak met het hoofdkantoor en krijgen de kans tal van Club Med-locaties te bezoeken en te scouten.”

“Club Med biedt luxereizen aan in een all-in formule”, vervolgt Van de Vijver. “Enkel voor excursies, exclusieve dranken en massages dient te worden bijbetaald. Lokale GO’s of 'gentils organisateurs' zorgen voor het nodige entertainment en met meer dan zestig verschillende locaties is Club Med de grootste sportschool ter wereld. Club Med mikt vooral op gezinnen. Zo is er voor de 4- tot 6-jarigen een speciale miniclub en in sommige resorts bevindt zich een Petit Club voor kinderen van 2 tot 4 jaar.” Meer info via www.travel-lounge.be, info@travel-lounge.be of 09/277.00.09.

De Xperience Travel Lounge bevindt zich langs de N43 in Astene.
Anthony Statius De Xperience Travel Lounge bevindt zich langs de N43 in Astene.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.