TIME brengt 7.452,88 euro op voor het Kinderkankerfonds

Kunstenaar Jesse Van Gompel, Karen Houthooft, Laurence Hauttekeete en Chris Verghote schenken de cheque en het kunstwerk aan de vertegenwoordiger van het Kinderkankerfonds en dokter Lore Lapeire van de Dienst Medische Oncologie van UZ Gent.
Catherine Lamont Kunstenaar Jesse Van Gompel, Karen Houthooft, Laurence Hauttekeete en Chris Verghote schenken de cheque en het kunstwerk aan de vertegenwoordiger van het Kinderkankerfonds en dokter Lore Lapeire van de Dienst Medische Oncologie van UZ Gent.
Het tweedaags evenement TIME heeft 7.452,88 euro opgebracht voor het goede doel. De cheque werd samen met het kunstwerk van Jesse Van Gompel op vrijdag 17 mei overhandigd aan het Kinderkankerfonds en de Dienst Medische Oncologie van het UZ Gent.

Dansstudio KaDanz, Parents For Mozaïek Astene en Deinze Winkelstad organiseerden in samenwerking met lokale handelaars op zaterdag 27 en zondag 28 april het tweedaagse evenement TIME in Deinze. De festiviteiten vonden plaats op vier locaties in het stadscentrum. Met TIME hadden initiatiefneemsters Karen Houthoot en Laurence Hauttekeete een dubbele boodschap: maak tijd voor elkaar en voor jezelf, maar sta ook eens stil bij mensen die ziek zijn. Voor hen kan de tijd heel traag of net heel snel gaan.

De opbrengst van deze eerste editie bedraagt 7.452,88 euro en dit bedrag gaat integraal naar het Kinderkankerfonds. Tijdens de workshop Rush Hour: Pixel Painting van kunstenaar Jesse Van gompel werd aan de hand van 75 verschillende schilderijtjes een groot kunstwerk gemaakt en dit werd geschonken aan de dienst Medische Oncologie van het UZ Gent, waar het een plek krijgt in de wachtzaal.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.