Sneukeltocht in het spoor van de familie Goetgebuer

De fietstocht vindt op woensdag 1 mei plaats langs de oevers van de Leie.
rv De fietstocht vindt op woensdag 1 mei plaats langs de oevers van de Leie.
Sportieve fans van de familie Goetgebuer kunnen zich inschrijven voor de sneukeltocht, die op woensdag 1 mei plaatsvindt in Deinze. De fietstocht is 34 kilometer lang en brengt de deelnemers naar enkele locaties waar de films rond de bekende boerenfamilie werden opgenomen.

DK Entertainment en AVS presenteren op woensdag 1 mei een fietstocht langs de mooiste plekjes van de Leiestreek in en om Deinze. De fietstocht vertrekt aan de Brielpoort in Deinze en gaat via Astene naar Bachte-Maria-Leerne, Sint-Martens-Leerne, Vosselare, Nevele, Poesele, Vinkt en via Zeveren terug naar de Brielpoort.

“Tijdens de fietstocht houden wij halt voor enkele sneukelingen uit het gamma aan Oost-Vlaamse streekproducten van EROV”, zegt organisator Peter De Kemel. “Tante Cordula zorgt ervoor dat er geen tekort zal zijn aan ‘spijs en drank’ onderweg. De sneukelingen worden aangeboden op vijf verschillende locaties. In Bachte-Maria-Leerne worden de deelnemers ontvangen op de hoeve waar de films van de familie Goetgebuer werden gedraaid. Bij onze tussenstop op Hof Ter Motte in Poesele zullen de boerderijdieren de kinderhartjes beslist sneller doen slaan. In de Brielpoort kan je terecht voor een laatste hapje en de overzichtstentoonstelling ‘De familie Goetgebuer achter de schermen’. Om 18.30 uur worden tante Cordula en haar drie broers in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange inzet bij de realisatie van de films.”

Vertrekken kan tussen 13 en 15 uur aan de Brielpoort. Tickets kosten 12 euro voor volwassenen, 10 euro voor kinderen tussen 7 en 14 jaar en 5 euro voor kinderen jonger dan 6 jaar. Inschrijven is verplicht en dit kan via www.goetgebuerfietst.com. Meer info via 0496/52.77.60 of goetgebuerfietst@gmail.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.