Sinterklaas arriveert op zaterdag 25 november

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten doen op zaterdag 25 november hun intrede in Deinze. Na een bezoek aan De Ceder in Astene vaart de stoomboot door tot aan het Sint-Poppoplein waar ze rond 14 uur zullen arriveren. Daarna is er nog de theatervoorstelling Piet durft niet in de Brielpoort.

Sinterklaas en zijn bende Zwarte Pieten laten Deinze ook dit jaar niet links liggen. Op zaterdag 25 november vertrekt Sinterklaas om 9 uur 's morgens van Astene Sas naar De Ceder, waar hij tot 11.30 uur blijft.


Na de middag vaart het gezelschap met de stoomboot naar het Sint-Poppoplein, waar alle kinderen vanaf 13.30 uur worden verwacht. De boot wordt verwacht rond 14 uur. Na de verwelkoming op het Sint-Poppoplein trekken Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten in stoet naar de Brielpoort waar De Proefkonijnen om 15.30 uur van start gaan met de interactieve theatervoorstelling Piet Durft Niet. Tickets voor de voorstelling kosten 3 euro per persoon en hierbij is een drankje inbegrepen. De Sint heeft voor iedereen een verrassing mee.


Meer info en tickets via de stedelijke jeugddienst: 09/381.68.51 en jeugddienst@deinze.be. (ASD)