Senioren mogen hun danskunsten tonen tijdens T-Dansant TD17

Elfdorpen organiseert de eerste T-Dansant TD17 in de Brielpoort..
rv Elfdorpen organiseert de eerste T-Dansant TD17 in de Brielpoort..
Het Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen en de seniorenconsulenten van Deinze en Nevele organiseren op vrijdag 17 mei de eerste editie van T-Dansant TD17 in de Brielpoort. Alle senioren zijn tussen 14 en 17 uur welkom om te komen dansen. De toegang is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht.

Met de eerste editie van T-Dansant TD17 wil Elfdorpen senioren aanzetten om meer te bewegen in het kader van De Week van de Valpreventie. Deze campagneweek liep dit jaar van 22 tot 28 april en heeft als doel ouderen, hun familie en alle gezondheidszorg- en welzijnswerkers in Vlaanderen te sensibiliseren en te informeren over val- en fractuurpreventie. 

“Alle senioren zijn welkom op deze gezellige dansnamiddag”, zegt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren. “Deze gratis activiteit zal garant staan voor goede dansmuziek gebracht door de Rick Wills Band en veel sfeer en gezelligheid, ook voor niet-dansers. Elfdorpen slaat hiervoor de handen in elkaar met de seniorenconsulenten van Deinze en Nevele. Dankzij de seniorenadviesraden kunnen ze rekenen op een mooie groep vrijwilligers uit de diverse seniorenverenigingen. Het bal wordt geopend door een delegatie van het schepencollege. Daarna is het de beurt aan de professionals.”

 De toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht via elfdorpen@deinze.be of 09/387.82.80.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.