Schrijven voor mensenrechten in de bib

Schrijfactie voor Amnesty International in de bib van Deinze.
rv Schrijfactie voor Amnesty International in de bib van Deinze.
Amnesty International Deinze nodigt op zaterdag 7 september iedereen uit op haar maandelijks open schrijfmoment in de bibliotheek van Deinze. Je kan er een brief schrijven of een petitie ondertekenen.

“Wij komen op voor het recht op vrije meningsuiting, door het tekenen van petities of het schrijven van brieven naar overheden van landen waar mensen onterecht worden opgesloten, gefolterd of een ander onrecht wordt aangedaan”, zegt Christine Van Eeckhaute van de vrijwilligersgroep. Je kan ons vinden in de bibliotheek van Deinze op zaterdag 7 september tussen 10 en 16 uur tijdens het jaarlijkse leesfeest.”

De Deinse vrijwilligersgroep van Amnesty International bestaat al meer dan dertig jaar en ijvert mee tegen mensenrechtenschendingen over de gehele wereld. Amnesty International Deinze is één van de tientallen Amnesty-groepen van Amnesty International Vlaanderen. Wereldwijd voert Amnesty International actie voor de toepassing van de rechten van de mens en voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.