Schilderwerken De Roo wint eerste Teamtrophy

De winnaars van de eerste Deinze Industrie Teamtrophy.
rv De winnaars van de eerste Deinze Industrie Teamtrophy.
Deelnemers tijdens de eerste Teamtrophy.
rv Deelnemers tijdens de eerste Teamtrophy.
Deelnemers tijdens de eerste Teamtrophy.
rv Deelnemers tijdens de eerste Teamtrophy.
Schilderwerken De Roo heeft de eerste Deinze Industrie Teamtrophy gewonnen. Het bedrijf kaapte de eerste twee prijzen weg en een team van Demival vervolledigde het podium.

Zaterdagnamiddag vond de eerste Deinze Industrie Teamtrophy plaats op de domeinen van Teamadventure in De Brielmeersen. Vijftien teams van verschillende bedrijven uit de stad, goed voor 76 deelnemers in totaal, namen het tegen elkaar op in een reeks van proeven zoals archery tag en laser shooting.

“Een mooie opkomst voor de eerste editie, maar dit aantal zien we graag toenemen voor de tweede editie”, zegt organisator Yannic Demeyer. “Het enthousiasme van de teams was aanstekelijk en de sfeer was heel positief. Zo reikten we aan Demival de prijs voor sportiviteit uit, omdat zij de groep die voor hen speelde en een speler te kort had, altijd hebben geholpen met een deelnemer van hun eigen team. Met de eerste twee plaatsen is Schilderwerken De Roo de duidelijke winnaar van deze eerste Teamtrophy. Volgend jaar hopen we op nog meer deelnemers zodat we de Deinse bedrijven nog beter op de kaart kunnen zetten.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.