Sabine Vermeulen (N-VA) verkoopt rommel voor Kat op de Dool

Raadslid Sabine Vermeulen en Patricia Rotsaert bij een van de opgevangen katten.
Anthony Statius Raadslid Sabine Vermeulen en Patricia Rotsaert bij een van de opgevangen katten.
Vlaams parlementslid en gemeenteraadslid Sabine Vermeulen (N-VA) blijft het kattenasiel Kat op de Dool steunen. Het asiel krijgt vanaf juli geen subsidies meer van de stad Deinze en daarom schenkt Sabine Vermeulen de opbrengst van haar stand op de Batjesmarkt op zaterdag 4 mei aan de werking van het asiel.

De familie van raadslid Sabine Vermeulen neemt al 46 jaar deel aan de Batjesmarkt in Deinze. Op de 46ste editie, die op zaterdag 4 mei plaatsvindt, zal de opbrengst geschonken worden aan het kattenasiel Kat op de Dool. 

“Naast de crowdfunding die loopt op Facebook, zijn alle bijkomende inkomsten zeer welgekomen voor het kattenasiel”, zegt Vermeulen. “De beslissing van de stad blijft een kaakslag voor de vrijwilligers van het asiel die zich jarenlang hebben ingezet voor het goede opvang en plaatsing van de asieldieren. Daarom vinden we het onze taak om te helpen waar we kunnen. De volledige opbrengst van de rommelverkoop gaat naar het kattenasiel, zodat de vrijwilligers hun werking op dezelfde manier kunnen verderzetten. Onze stand is te vinden ter hoogte van huisnummer 22 in de Guido Gezellelaan.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.