Rusthuisklas Vinkt wint publieksprijs zorgwedstrijd

De rusthuisklas van Vinkt met de bewoners van het rusthuis Sint-Fransiscus.
rv De rusthuisklas van Vinkt met de bewoners van het rusthuis Sint-Fransiscus.

Het is hen gelukt. De rusthuisklas van de Vrije Basisschool Vinkt heeft de publieksprijs van de wedstrijd Zorgvinding 2018 gewonnen. Met 5.578 stemmen (41%) lieten ze het project ‘Op stap met een roze bril’ van AZ Sint-Jan in Brugge - met 4.501 stemmen haalden zij 33% - ruim achter zich.

Na een intensieve campagne heeft de rusthuisklas van Vinkt de publieksprijs van de wedstrijd Zorgvinding 2018 van de organisatie In4care binnengehaald. Volgende week vrijdag mogen ze de prijs - goed voor 5.000 euro - ophalen in Antwerpen en dan weten ze ook of ze de titel Zorgvinding 2018 hebben gewonnen.

“We willen het verhaal van intergenerationeel samenwerken verspreiden over alle scholen en rusthuizen in Vlaanderen”, zegt drijvende kracht Guido Vermaerke. “Zo streven we naar een warme samenleving, met een win-winsituatie voor bewoners en kinderen.”

Meer info via de Facebookpagina ‘Rusthuisklas’ of bekijk het filmpje.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.