Rusthuisbewoners smullen van gratis oliebollen

Antoinette en Yvonne smullen van hun oliebollen.
Anthony Statius Antoinette en Yvonne smullen van hun oliebollen.
Thibault en Feeline bakken oliebollen aan WZC Sint-Jozef.
Anthony Statius Thibault en Feeline bakken oliebollen aan WZC Sint-Jozef.
Alle rusthuisbewoners van Deinze werden maandag getrakteerd op gratis oliebollen. Ook in WZC Ter Leenen in Nevele kon men voor het eerst van deze jaarlijkse traditie tijdens de Deinse Feesten genieten. In Sint-Jozef werden de oliebollen ter plaats gebakken door Thibault en Feeline van Frituur Bertrand.

“Te warm voor oliebollen? Zeker niet, dat hoort bij de kermis”, zegt Yvonne Marchand, die samen met Antoinette Basyn geniet van haar oliebollen. Beide dames wonen in woon- en zorgcentrum Sint-Jozef in Deinze. “Ze zijn bovendien zeer lekker, ik zou er van kunnen blijven eten.”

Om de senioren te laten meegenieten van de kermissfeer in Deinze worden er ieder jaar gratis oliebollen uitgedeeld in alle rusthuizen. Dit initiatief gaat uit van de frituristen Johnny en Ania (Frituur Booghs), Sharon en Charis (kermisgastronomie Bultinck), Jeannine (hamburgerkraam Bertrand) en Ronny Derieuw. De oliebollen worden geleverd en in WZC Sint-Jozef werden ze ter plaatste gebakken door Thibault en Feeline van Frituur Bertrand. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.