Radio Tequila in de ether met 800ste Up To Date

Deinze: het team van Radio Tequila.
Anthony Statius Deinze: het team van Radio Tequila.
Radio Tequila is op zondag 24 februari toe aan zijn achthonderdste aflevering van ‘Up To Date’, het  cocktailprogramma op zondagvoormiddag.

“In Up To Date worden telkens verschillende regionale en af en toe ook nationale gasten uitgenodigd”, zegt Peter De Maertelaere, die het programma samen presenteert met Roland Aerssens. “De speciaal gekozen muziek zorgt telkens voor de gepaste afwisseling. Samen met onze vaste technici Paul en Daniel, die week na week onze gasten verwelkomen, zorgen we zondag voor een speciale uitzending. Of er zondag een special guest komt houden we nog even in de luwte.”

Up To Date wordt uitgezonden van 10 tot 12 uur en het programma kan je in regio Deinze beluisteren op 106.2 FM en in regio Aalter op 107.8 FM. Meer info via https://radiotequila.be/.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.