Politie betrapt snelheidsduivel met 113 per uur op Vaart Links (Nevele)

1 chauffeur op 3 rijdt te hard in Nevele

Beeld ter illustratie.
Photo News Beeld ter illustratie.
De politie van de zone Deinze-Zulte-Lievegem heeft bij verkeerscontroles de afgelopen dagen opnieuw enkele laagvliegers geflitst. De topsnelheid werd gemeten in Vaart Links in Nevele, waar een chauffeur met 113 per uur reed.

Voor de duidelijkheid: in Vaart Links mag u nog steeds niet sneller dan 70 kilometer per uur rijden. In totaal passeerden er op de baan 212 voertuigen de flitscamera van de politie. Liefst 61 onder hen werden geflitst. Dat is bijna een chauffeur op drie.

Een even slecht resultaat werd vastgesteld in de Stationsstraat in Landegem, in de bebouwde kom. Daar reden 74 van de 262 passanten te hard. Opnieuw een bestuurder op de drie, dus. De hoogst gemeten snelheid in de Stationsstraat, zo meldt de politie, was 85 kilometer per uur.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • PATRICK SAELENS

    Hoeveel waren er die maar enkele km te snel reden, tegenwoordig moet je meer je ogen op je teller houden dan op het verkeer. Waarom niet in gans Belgie dezelfde regelementering. Diverser dan in Vlaanderen kan het eigenlijk niet, voor je het weet ben je de toplonen van de politiek aan het meebetalen.

  • Luc Ver Eecke

    Inderdaad 70 km is op zo een baan traag maar 90 km zal ook nog te traag zijn voor sommige . Anderzijds ze hebben volk te kort de politie maar om te flitsen zijn ze er wel altijd .

  • Chris Ongena

    Vaart links heeft geen zijstraten. 70 km per uur als maximum is dan ook uitlokking in mijn ogen. Kerrebroek daar dichtbij heeft veel zijstraten en woningen en daar mag je ook 70.