Plensbuien houden Ketnet-fans niet tegen

Veel paraplu's gespot op de centrumparking van Deinze.
Anthony Statius Veel paraplu's gespot op de centrumparking van Deinze.
Weer of geen weer, de Ketnet Zomertour lokte zaterdagnamiddag honderden fans naar de centrumparking in de Brielstraat. Tijdens afsluiter #LikeMe gingen de hemelsluizen pas echt goed open, maar de menigte bleef staan om uit volle borst mee te zingen.

Een zee van paraplu’s en K-Ways, meer was er niet nodig om zaterdag te genieten van de optredens van Ketnet Musical, Biba & Loeba, Kaatje, Kamiel en Victor, de Ketnet Band, Campus 12 en #LikeMe. De paraplu’s ontnamen vele toeschouwers wel het uitzicht op het podium, maar daar hadden sommigen wel iets op gevonden. Vele dochters kropen op de stoere schouders van hun papa en in het geval van de vijfjarige Akseniyah uit Knesselare was een vuilnisbak ook een goede uitkijkpost. Papa Joeri Roose hield het meisje goed vast. “Die regen? Het is maar wat water, dat kan ons niet deren”, zegt Joeri. “Wij hebben op de laatste minuut beslist om naar hier te komen en we hebben er geen spijt van. Mijn andere dochter staat aan te schuiven om foto’s te laten nemen met haar idolen en mijn zoon houdt zich bezig in de Ninjago-tent.” En Akseniyah? “Ik wacht op #LikeMe, zodat ik kan meezingen.”

Door de paraplu's was het podium niet voor iedereen zichtbaar. Maar papa Joeri en zijn dochter Akseniyah hebben er wat op gevonden.
Anthony Statius Door de paraplu's was het podium niet voor iedereen zichtbaar. Maar papa Joeri en zijn dochter Akseniyah hebben er wat op gevonden.
Op papa's schouders, daar heb je het beste uitzicht.
Anthony Statius Op papa's schouders, daar heb je het beste uitzicht.
#LikeMe, daarvoor trotseerden heel wat kinderen en ouders de regen.
Anthony Statius #LikeMe, daarvoor trotseerden heel wat kinderen en ouders de regen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.