Patrick’s Keuken behaalt smiley-label: “Een mooie beloning voor ons harde werk”

Patrick Le Roy met zijn smiley-label.
Anthony Statius Patrick Le Roy met zijn smiley-label.
Patrick Le Roy (58) heeft met zijn traiteurzaak Patrick’s Keuken het smiley-label van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) behaald. Een mooie erkenning voor de hobbykok, die iedere dag soep en menu’s bereidt vanuit zijn klein keukentje in de Krekelstraat.

In 2017 begon havenarbeider Patrick Le Roy een eigen traiteurzaak in bijberoep. Vanuit zijn keukentje in de Krekelstraat bereidt hij elke dag liters verse soep, maar ook feestschotels, belegde broodjes en barbecueschotels voor bedrijven en particulieren. Het harde werk van de hobbykok wordt nu beloond, want in Patrick’s Keuken prijkt sinds kort een smiley-label, het kwaliteitslabel van het FAVV.

Vrouw en kinderen

“Het bewijs dat al mijn gerechten met veel zorg klaargemaakt worden”, zegt Patrick. “Ieder afgehaald of geleverd product is voorzien van een label met alle ingrediënten en de houdbaarheidsdatum. Dit smiley-label is een mooie erkenning voor het harde werk dat ik elke dag samen met mijn vrouw en kinderen lever. Mijn zoon Tibo (18) helpt mij in de keuken en samen zijn we bezig met het uitbreiden van Patrick’s Keuken. We leveren ondertussen soep aan de politie van Deinze en enkele broodjeszaken zoals de Croissy, maar we zijn nog op zoek naar bedrijven uit de buurt die op onze diensten een beroep willen doen.”

Voor meer informatie surf naar www.patrickskeuken.com of de Facebookgroep ‘Patricks Keuken’.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.